Képek

Bemutatkozás

Üdvözlöm!

Kertész Edmond vagyok. Az egészségüggyel 1999-ben kezdtem foglalkozni, mint személyi segítő a Marczibányi téri mozgássérült Intézetben. Az évek alatt növekvő tempó és családi tragédiák vezetnek oda, hogy kihasználjuk a szervezetünket a végletekig, túlhajszoljuk önmagunkat és nem figyelünk a kisebb jelzésekre. A magam példájából okulva próbáltam ennek megtalálni az orvosságát, hogy az embereket naponta ért stressz és fizikai munka hatásait milyen lehetőséggel tudnám enyhíteni, kezelni. Az Oktávnál 2004-ben elvégeztem a gyógymasszőr 1 éves okj-s tanfolyamot és sikeres Eti szakvizsgát tettem. Egyéni vállalkozóként nekiláttam masszírozni megrendelésre lakásokban, cégeknél, sportrendezvényeken, szépségszalonokban, természet-gyógyászati rendelőkben.

A gyakorlat és a változó betegségi tünetek miatt részt vettem egy Shiatsu alaptanfolyamon is, ahol megismerkedtem behatóbban a kimozgatások, akupresszúrás pontok és csakrák tanulmányaival.

Ezt a tudást folyamatosan beépítettem a masszírozás technikámba és közben teszteltem a különböző krémeket és olajokat, hogy megtaláljam a leghatékonyabbakat és persze a legjobb minőséget.

Vendégeim kedvező visszajelzései és ismerőseik ajánlásai nagyban hozzájárulnak, hogy megfelelően használjam tudásom. Fontos számomra a továbbképzés amivel szakmailag előrébb léphetek, hiszen öröm és kihívás egyben megszüntetni vagy csökkenteni a fájdalmat és visszaadni a páciens nyugodt életvitelét.  Ne azon idegeskedjen, hogy kiesik a munkából, mert fáj valami, – netán nem tud mozdulni, háztartást ellátni, programokon részt venni!

Figyeljen a legkisebb apróságokra: huzat, klíma, rossz testtartás, hirtelen mozdulat, stresszes időszak és még sok-sok tényező ami befolyásolja testünk-lelkünk reakcióit.

Amennyiben igénybe venné segítségemet, kérem keressen fel az e-mail címen, szívesen állok rendelkezésére.

Jelenleg Budapest XIV. kerületében praktizálok, alkalmanként háznál és rendezvényeken is dolgozom.

Megosztás

Képek